Do kraja ove nedelje otvaranje Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj

13:08:00 27.08.2018, Komentara: 1

Novi Sad - Novi drumsko-zeleznički most, poznatiji kao novi Žeželjevev, biće otvoren za drumski saobraćaj do kraja ove sedmice.

To je danas najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom sastanka sa šefom Delegacije EU, ambasadorom Semom Fabricijem.

Do kraja ove nedelje otvaranje Žeželjevog mosta za drumski saobraćajfoto: N1 print screen

Na tom sastanku ambasador Fabrici je istakao da je EU uložila više od 30 miliona evra u izgradnju mosta i pristupnih saobraćajnica, jer, kako je kazao, ovaj most služi boljoj povezanosti u regionu i doprinosi daljem snaženju ekonomije i unapređenju poslovanja u Srbiji.

Ipak, Novosađani su već mnogo puta slušali kada će "Žeželj" biti završen. Da će automobili prelaziti most najavljeno je još za kraj 2017, pa odloženo za 1. jun ove godine. Potom je pre više od mesec dana, predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović rekao da se na mostu završavaju najfiniji radovi i najavio svečano otvaranje za 20. jul, kada je rekao da će prisustvovati i predsednik Srbije, ministri i brojni građani, ali to se i dalje nije desilo..


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

POPSALENS

, *.dynamic.isp.telekom.rs

MA SVE MOJ DO MOGA, LAŽOV DO LAŽOVA!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?