Do radne prakse preko Sajma stučnog usavršavanja

14:05:00 13.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Studentski sajam stručnog usavršavanja biće održan u utorak, 17. maja od 10 do 15 sati, u zgradi Departmana za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta, kada će se predstaviti nekoliko desetina kompanija, najviše iz oblasti informatike i matematike.

Do radne prakse preko Sajma stučnog usavršavanja

Ideja ovog sajma je da se studentima približi mogućnost stručnog usavršavanja, kroz praksu, probni rad ili eventualno zaposlenje.

"Taj dan, studenti će imati priliku da se, kroz prezentacije koje će biti organizovane u amfitetatru A5 , upoznaju sa delatnostima kompanija. Takođe, moći će na štandovima da se raspitaju i saznaju više o praksama i volonterskom radu", navodi se u saopštenju PMF-a.

Na studentima je da se na dan sajma pokažu, istaknu, ostave svoj CV, a na firmama, od kojih neke već sarađuju sa PMF–om, da izađu u susret najboljima i omoguće im obavljanje prakse.

Neke od firmi koje će učestvovati na sajmu su Codecentric, VEGA IT, Schneider electric DMS NS, Webtory, Eipix, OTP banka, Raiffeisen banka, Centar za promociju nauke, yuSpin, Ernest&Young...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?