Dobro došli na Naselje 3

09:09:00 27.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad – Udruženje Novo kulturno Naselje organizuje treći po redu festival „Dobro došli na Naselje“ koji će biti održan u subotu, 1. oktobra na Novom naselju, na starom mestu – na livadi između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak.

Dobro došli na Naselje 3


Program počinje u 10 časova, a na festivalu će se naći različiti sadržaji poput predstava, radionica, muzičkih performansa, izložbi, raznovrsnih izlagača, sportskih aktivnosti, plesnih tačaka...


Na festivalu će se publici, već u 10 sati predstaviti i Lutkarska grupa „Zvezdice“ (pobednici 20. Festivala lutkarstva osnovnih škola Srbije), „Čarolija Berberaj“ sređivaće frizure posetiocima OD 11 sati, kad počinje i koncert Centra za muzičko obrazovanje „Muzika”. Mala livada je rezervisana za vragolije i igrarije, a obezbeđen je i besplatan mini servis bicikala. Klub penjača po drveću „Fruška Gora2 će u 16 sati održati čas upoznavanja sa penjanjem po drveću.

Dobro došli na Naselje 3


Takođe, mališani će imati prilike da se vrate nekoliko hiljada godina unazad uz Dino Park i Haos Animatore, timske igre predstaviće Adrenalin Park, a u 18 časova počinje koncert Trija Ananda i njihovih gostiju.


Ulaz na festival je besplatan, a osmeh obavezan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?