Doček 2019. uz Neleta Karajlića, Manjifika i duo Filatov i Karas

10:12:00 31.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Građani koji odluče da 2019. godinu dočekaju na Trgu slobode, u Novu godinu ući će uz Neleta Karajlića, Magnifica i DJ dvojac iz Moskve, Filatov i Karas. Bina je postavljena, kao i ozvučenje.

Doček 2019. uz Neleta Karajlića, Manjifika i duo Filatov i Karas


Pošto meteorolozi najavljuju slabu kišu, koja će padati čitavog dana, nepropusna obuća, kapa ili kišobran su obavezni aksesoar. Temperatura će biti oko 3 stepena.

Na Trgu republike publika će od 19 časova uživati uz „IrieFM“, a pre toga, u 17 časova, nastupiće i pobednici TAKT festivala – akustičnog kompozitorskog takmičenja, u organizaciji „Kulturanove“.

Nastup Manjifika će početi u 21 čas. Dr Nele Karajlić počeće svoj nastup u 23 časa i tako ispratiti 2018. godinu i dočekati sa Novosađanima Novu godinu. Na sceni će mu se pridružiti i kamerni orkestar Kamerata Akademika, prvakinja Opere Srpskog narodnog pozorišta Jelena Končar, kao i hor Akademskog kulturno-umetničkog društva „Sonja Marinković“.

Posle ponoći za dobru atmosferu biće zadužen di džej dvojac Filatov i Karas. Vizuelni momenat upotpuniće predstavnici Fakulteta tehničkih nauka, Akademije umetnosti i OPENS-a.

Doček 2019. uz Neleta Karajlića, Manjifika i duo Filatov i Karas


Ljubitelji džez pravca imaće priliku da slušaju Pjotra Damasieviča. Njegov nastup simbolično će se održati ispred novootvorene kulturne stanice Svilara.

Program za decu biće upriličen u kulturnoj stanici Eđšeg i u Dunavskom parku.

Organizatori savetuju da građani koriste javni prevoz, jer je saobraćaj u centru izmenjen u novogodišnjoj noći. S druge strane, JGSP "Novi Sad" noćas će imati vanredne polaske nekoliko linija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?