Doček Nove godine zatvara ulice u širem centru, garažu iza SNP-a, parking na Trgu republike...

19:12:00 28.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog organizovanja dočeka Nove godine na Trgu slobode i Trgu Republike, saobraćaj će biti zabranjen u pojedinim ulicama u širem centru grada, a i parkiranje neće biti moguće u blizini centra.

Doček Nove godine zatvara ulice u širem centru, garažu iza SNP-a, parking na Trgu republike...


Automobili i autobusi neće saobraćati sledećim ulicama: Njegoševoj, Miloša Hadžića, Trifkovićevom trgu, Đure Jakšića, Nikolajevskoj, Svetozara Miletića, Grčkoškolskoj, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajšin, Natoševićevoj, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene, Ilije Ognjanovića, Trg Republike, Daničićeva, Kosovska i Šumadijska (od Ulice Aleksandra Tišme do Daničićeve ulice).

Zabrana saobraćaja važi od 31. decembra 2017. godine od 11.00 časova do 1. januara 2018. godine do 4.00 časa.

Kako je saopšteno iz Gradske kuće, u svim ulicama užeg centra grada (pešačke zone) zabranjen je ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora manifestacije, javnih komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Takođe, privremeno će biti zatvorena parking garaža iza zgrade SNP-a koja će biti korištena za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju, kao i parking na Trgu Republike kod ulaza u pešačku zonu i to od 31. decembra 2017. godine u 8.00 časova do 1. januara 2018. godine u 4.00 časa. Privremeno će biti uklonjeni zaštitni stubići pešačke zone u Njegoševoj ulici i Ulici Mite Ružića za potrebe službe hitne pomoći i vatrogasne službe.

Semafori u široj zoni centra Grada Novog Sada u noćnim satima 31. decembra 2017. godine do 1. januara 2018. godine radiće u režimu za dane vikenda, odnosno biće ukinut režim žutog trepćućeg svetla.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?