Docentkinji PMF-a Dunavska nagrada za mlade istraživače

10:08:00 24.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Docentkinja Jelena Molnar Lazić sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta, laureatkinja je Dunavske nagrade za mlade istraživače, kao predstavnica Republike Srbije.

Docentkinji PMF-a Dunavska nagrada za mlade istraživače

Ovu prestižnu nagradu 2011. godine kreiralo je Federalno ministarstvo za nauku, istraživanja i ekonomiju Austrije (Austrian Federal Ministry for Science, Research and Economy-BMWFW) u saradnji sa Institutom za Dunavski region i Centralnu Evropu (Institute for the Danube Region and Central Europe-IDM) u čast pojedinaca koji su ostvarili izuzetne rezultate u naučnom radu sa naglaskom na Dunavski region.

Nagrada se dodeljuje 14 mladih istraživača, jednom u svakoj državi, članici Strategije Evropske unije za Dunavski region.

Podsećamo, docentkinja Sonja Kaišarević sa Departmana za biologiju i ekologiju bila je dobitnica ove nagrade za 2014. godinu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?