"Domaći izdajnici" na tribini na platou ispred Spensa

13:06:00 20.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Tribina "StavUlice No. 3 Diskreditacija građanske hrabrosti", na kojoj će govoriti takozvani "domaći izdajnici", biće održana večeras od 19 sati, na platou ispred Spensa, okrenutom ka zgradi suda i Radio televiziji Vojvodine.

"Domaći izdajnici" na tribini na platou ispred Spensa

Za sada su na tribini, koju organizuje Vojvođanski građanski centar, učešće potvrdili Marina Fratucan - autorka emisije Radar, čije je emitovanje ukinuto na RTV-u, Bojana Jovanović, zamenica urednika portala KRIK i Dragoljub Draža Petrović, kolumnista na televiziji N1.

Gosti tribine biće i studenti novosadskog univerziteta, koji su na kontramitingu koji je organizovao SNS, sa jedne od zgrada pored RTV-a razvili transparent sa natpisom "Vi niste naši profesori".

U satiričnom pozivu aktivisi Vojvođanskog građanskoj centra kažu da ne postoji bolji način da se pokrene ovogodišnja serija tribina #stavulice od razgovora o domaćim izdajnicima i stranim plaćenicima, odnosno o načinima diskreditacije građanske hrabrosti.

"Šta više, predstavićemo vam konkretne izdajnike i izdajnice, kakvi smo i sami, i omogućiti vam da razgovarate sa njima. Isto tako, verujemo da ste i sami izdajnici i da bi bilo lepo da sa nama podelite vaše iskustvo o izdajništvu", kažu u Vojvođanskom građanskom centru.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?