Dragana Ćorić predsednica Upravnog odbora SKC Novog Sada

17:12:00 23.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Profesorka Pravnog fakulteta Dragana Ćorić postala je predsednica novog Upravnog odbora Studentskog kulturnog centra Novog Sada (SKCNS), nakon što je novoizabrana Vlada Vojvodine smenila dosadašnje funkcionere te ustanove.

Dragana Ćorić predsednica Upravnog odbora SKC Novog Sada

Dragana Ćorić Novosađanima je poznata kao jedna od osnivačica Udruženja "Roditelj", učestvovala je u kreiranju "Aleksinog zakona", dobitnica je Oktobarske nagrade...

Osim predsednice Ćorić, novi članovi Upravnog odbora su i Milorad Vukašinović, Ljubiša Nikolin i Lazar Slepčev.

Vukašinović je devedesetih bio novinar Radio-televizije Vojvodina, a nakon 2000. godine radio je na TV "Most". Sada radi u Matici srpskoj, a ranije je bio član Treće Srbije i portparol GSP-a.

Nikolin je bio pomoćnik generalnog direktora Luke Novi Sad za odnose sa javnošću. Promenio više redakcija, a od 2009. do 2011. godine bio je glavni i odgovorni urednik Televizije Novi Sad.

Četvrti član UO je Lazar Slepčev, nekadašnji član Srpskog pokreta obnove, koji je bio i poslanik te stranke u Skupštini Vojvodine. Novoizbrana Pokrajinska vlada nedavno je smenila dosadašnje funkcionere SKCNS.

Izvor: novisad.com, 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?