Drama na Salajci: Ljubičići se iselili u sobu bez vrata

14:07:00 05.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Petočlana porodica Ljubičić iselila se jutros iz većeg dela kuće u Ulici Radoja Domanovića 62 i preselila u sobu bez vrata da bi izbegli dalje incidente, nakon što je sudski izvršitelj, u pratnji policije, došao da ih iseli.

Drama na Salajci: Ljubičići se iselili u sobu bez vrata

Naime, Ljubičići su još 2001. godine zamenili stan za kuću u Radoja Domanovića, ali ih je 2011. tužio prvi komšija Nedeljko Trifković tvrdeči da su podigli ogradu preko dela njegovog placa. Ljubičići kažu da ta ograda tu stoji još od 1968. godine.

Kako su izgubili sudski spor i nisu imali od čega da plate odštetu od oko pola miliona dinara i još skoro toliko drugih troškova, kuća je pripala Trifkoviću. U međuvremenu im je, zbog zaostalih dugova, od kraja prošle godine isključena struja.

Sada je Trfiković presudom dobio 39 kvadrata sporne kuće, ali ne i dvorište, pa Ljubičićima nije jasno kako Trfiković uopšte planira da deo kuće koji je dobio koristi, ali ni kako će oni živeti u sobi bez vrata.

Podsetimo, njihovo iseljenje naloženo je pre mesec dana, kada su uspeli da ga odlože i na odluku Osnovnog suda žalili se Apelacionom sudu. Na novo odlaganje, komšija Trifković nije pristao, pa je iseljenje danas sprečavalo 50-ak komšija koji pdržavaju porodicu Ljujbičić.

Oni kažu da se Trifković sudi sa svima, ii tužbe podiže zbog svega i svačega.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Vesna

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Nije im struja i voda iskljucena zbog dugova nego je komšija izdejstvovao da mu se skinu satovi za vodu i struju na osnovu presude da je deo kuce njegov.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?