Drugi "Mama biznis fest" sutra u Merkatoru

20:11:00 25.11.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Drugi "Mama biznis fest", koji organizuju "Mame Novosađanke", biće održan sutra, 26. novembra, od 10 do 20 sati u Merkatoru.

Drugi "Mama biznis fest" sutra u Merkatoru

To će biti događaj gde će žene preduzetnice, članice Fejsbuk grupe "Mame Novosađanke", predstaviti posao kojim se bave, promovišu svoje proizvode i usluge koje pružaju i međusobno se umreže.

Učestvovaće više od 50 mama preduzetnica, pa će posetioci moći da na licu mesta budu izmasirani ili našminkani, moći će da kupe unikatni nakit, pletenu odeću, neki detalj za kuću, umetnički proizvod, figurice za torte, lutkice, autorske romane... Biće obezbeđena i degustacija vrhunskih domaćih sokova, kafe, ratluka, medenjaka, hrono peciva, koji se takođe mogu kupiti.

Još jedna karakteristika "Mama biznis festa" je što će buduće mame moći da saznaju sve o dojenju, ali i jogi i reikiju, rekonekciji, onlajn marketingu, raznim školicama za decu.

Događaj je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?