Drveće u parku kod Muzeja Vojvodine dobilo imena

15:07:00 29.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Svako drvo u parku kod Muzeja Vojvodine od danas ima svoje ime. Imena su drveću dali građani, kako bi sačuvali ovaj park, na kome gradske vlasti planiraju da grade javnu garažu.

Oni su pozvali sve građane da im se pridruže, da dođu u park kod Muzeja Vojvodine i da se fotografišu sa drvećem sa imenom, a potom svoje fotografije pošalju na Fejsbuk grupu „Sačuvajmo park kod Muzeja Vojvodine“.

Drveće u parku kod Muzeja Vojvodine dobilo imena

Građanska inicijativa još je saopštila da će nastaviti sa prikupljanjem potpisa za peticiju, kojom se protive podizanju javne garaže na mestu parka.

Inače, rani javni uvid u izmene i dopune Plana generalne regulacije starog gradskog centra i područja Malog Limana trajaće do 10. avgusta. Planovi će biti izloženi u mesnim zajednicama “Dunav”, “Stari grad” i u JP Urbanizam. Građani i pravna lica imaju pravo da ulože primedbe i sugestije u pisanoj formi u Gradskoj upravi za urbanizam i stambene poslove u Radničkoj 2.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?