Drvo palo na automobil u pokretu, žena poginula

13:06:00 29.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Za sada još uvek nepoznata žena srednjih godina je poginula, dok je S. S. (83) teško povređen kada je tokom kratkotrajnog nevremena, koje je pogodilo Novi Sad, drvo palo na njihov automobil kod Šangajske raskrsnice, na Zrenjaninskom putu.

Drvo palo na automobil u pokretu, žena poginula

foto: Uživo sa novosadskih ulica

Kako prenose mediji, ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt žene na licu mesta, dok je S.S. teže povređen i u svesnom stanju prevezen e na reanimaciju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Prema nezvaničnim informacijama koje objavljuje Blic, drvo je palo na automobil marke Fijat koji je išao iz Zrenjanina ka Novom Sadu i koji je bio u pokretu. Saobraćaj iz pravca Begrada i Zrenjanina je blokiran, a uviđaj je u toku.

Drvo palo na automobil u pokretu, žena poginula

foto: Uživo sa novosadskih ulica


Oko 11 sati jako nevreme zadesilo je Novi Sad. Vetar je u centru grada nosio suncobrane, ukrasne saksije, stolice i stolove iz bašti kafića. Vetar je na Detelinari, takođe, polomio granu drveta, koja se obrušila na parking. A i na još nekoliko saobraćajnica su posle desetominutnog nevremena bile vidljive manje i veće polomljene grane. Na Detelinari je padao i grad, a neke ulice su bile nakratko potopljene.

Drvo palo na automobil u pokretu, žena poginula

foto: Uživo sa novosadskih ulicaIz Gradskog zelenila saopštavaju da se u ulici Braće Krkljuš 13, drvo srušilo na terasu na prvom spratu zgrade, zatim u ulici Braće Popović, drvo se precepilo na pola, u Bate Brkića 12 polomljeno stablo trešnje preprečilo je put, dok se veliko drvo srušilo i u dvorište Osnovne škole „Đura Daničić. Drvo se srušilo i na dečije igralište u Petrovaradinu u ulici Franje Štefanovića, na Štrandu je oborena vrba ispred upravne zgrade, dok se u ulici Save Kovačevića odlomila velika grana.

U tri slučaja polomljene grane oštetile su automobile i to u ulicama Laze Nančića, Omladinskog pokreta i Novosadskog sajma.


Drvo palo na automobil u pokretu, žena poginula

foto: Uživo sa novosadskih ulica

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?