DS: Sajt grada kao propagandni bilten

19:09:00 14.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Zvanični sajt Grada Novog Sada pretvoren je u propagandni bilten gradonačelnika Miloša Vučevića i Srpske napredne stranke, saopšteno je iz Demokratske stranke.

DS: Sajt grada kao propagandni bilten

U saopštenju se navodi da je na gradskoj web-stranici, na udarnom mestu, postavljen intervju, koji je Vučević dao jednom dnevnom listu, a u kojem govori o sednici Predsedništva SNS-a i stavovima pojedinih članova stranačkog rukovodstva, "te na primitivan način kleveće i napada Pokrajinsku vladu, njenog predsednika i opoziciju".

"Takav primer bahate zloupotrebe javnih institucija i jednog gradskog glasila zarad sopstvene političke promocije i diskreditacije političkih neistomišljenika, još nije zabeležen u demokratskoj praksi Novog Sada za poslednjih 25 godina", piše u saopštenju demokrata.

Gradski odbor Demokratske stranke zahteva od gradonačelnika Vučevića da odmah sa Internet prezentacije grada ukloni sve političke pamflete i druge neprimerene sadržaje kojim nije mesto na gradskom portalu, već u stranačkim pres-klipinzima.

"Zvanična web-stranica Novog Sada pripada svim Novosađanima, pa i onim koje Vučević prostački napada i vređa, te se nipošto ne može koristiti za ličnu promociju lokalnih političara u pokušaju poput trenutnog gradonačelnika Novog Sada", smatraju demokrate.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?