Dunavom tekla plava tečnost

19:09:00 04.09.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Sinoć je iz kanalizacionog ispusta na Beogradskom keju ponovo ispuštena tečnost u Dunav, ali ovaj put tamno plave boje, javio je Radio021. To se može videti na fotografijama koje je ovoj redakciji prosledio Novosađanin Nemanja Jovanović. On kaže da je fotografije napravio sa Železničkog mosta sinoć oko 19:30 časova.

Dunavom tekla plava tečnost
foto: Radio021

- Nas nekoliko na mostu je zastalo da slikamo ovu pojavu, pošto nije uobičajena. Naime, prolazim ovuda svaki dan, i plav Dunav nije nešto što se često može videti kod kanalizacionog ispusta - kazao je Jovanović za 021, napominjući da nije osetio nikakav drugačiji neprijatan miris u odnosu na onaj koji se inače oseća u blizini kanalizacije. On je rekao i da su prolaznici, koji su stajali na keju i posmatrali isticanje plave tečnosti, prekrili su usta i nos.

Dunavom tekla plava tečnost

foto: Radio021

Podsetimo da je pre nekoliko dana iz ispusta treći put za mesec i po dana tekla crvena tečnost, a međuvremenu su kažnjene tri klanice.


izvor: Radio021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

maja

, *.192.mtel.me

E , ima i stoke plave krvi...koliko hoćeš


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1003.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?