Dunavski NS Market na Ribarskom ostrvu

17:06:00 03.06.2020, Komentara: 0

Novi Sad – NS Market pokreće novi ciklus druženja sa kreativcima, zanatlijama, malim proizvođačima i umetnicima. Prvi Dunavski NS Market biće održan 27. i 28. juna, od 11 do 21 časova, na Ribarskom ostrvu.

Dunavski NS Market na Ribarskom ostrvu


Trinaesto druženje u organizaciji NS Marketa biće po prvi put na otvorenom kraj Dunava, u prijatnoj i lepo uređenoj bašti Gastro bara „Berta“. Odlično je pozicioniran na Ribarskom ostrvu, a njihovo dvorište u svakom trenutku može da primi nekoliko stotina posetilaca.

Svima koji su navikli na ručno rađene proizvode, prirodnu kozmetiku, atraktivne aksesoare, domaću hranu sa vojvođanskih gazdinstava, biće pružena prilika da nabave sve ono što im je u proteklih nekoliko meseci nedostajalo. Izlagačima su omogućeni optimalni uslovi za predstavljanje i prodaju proizvoda, a za posetioce će biti priređen zabavni i muzički program, edukativne radionice i pokloni.

Zainteresovani izlagači svoje prijave mogu slati na mail adresu: novosadskimarket@nsmarket.rs, a dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni i na stranici www.nsmarket.rs

Period ranih prijava traje do 15. juna 2020. U tom periodu izlagačima omogućujemo niže cene zakupa izlagačkog prostora.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, ENE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?