Dunavski NS Market na Ribarskom ostrvu

09:06:00 27.06.2020, Komentara: 0

Novi Sad - „NS market” pokreće novi ciklus druženja Novosađana s kreativcima, zanatlijama, malim proizvođačima i umetnicima, koje će, prvi put, biti održan na otvorenom, kraj Dunava.

Dunavski NS Market na Ribarskom ostrvu


Na trinaestom druženju, danas i sutra, od 11 do 21 čas, u bašti Gastro-bara „Berta“ na Ribarskom ostrvu, svoje posebno kreirane proizvode predstaviće 50 izlagača.

Posetioci će imati priliku da kupe prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike i porcelana, dok će se na tezgama naći i nekoliko vrsta nakita, dekoracija za kuću i tekstil. Neizostavni su i proizvođači organske hrane te će Novosađani moći da kupe sir, mesne prerađevine, leblebije, 30 vrsta kiflica, začine, kao i lekovito bilje.

Kada je u pitanju prateći program, u subotu će posetioci uživati u muzici benda „Tu Fingers“ koji će se predstaviti najpoznatijim svetskim pop i rok repertoarom, a nakon njih će nastupiti „Amajlija“.

Oni koji se odluče da posete NS Market sutra, uživaće u italijanskoj muzici, koju će predstaviti duo Dijana Stena i Boban Dževerdanović.

Humanitarnu akciju će ovog puta realizovati radionica „Njoden kraft“, koja će novac posetilaca koji budu kupili drvenu špatulu ili varjaču na njihovom štandu usmeriti u humanitarne svrhe slanjem SMS poruke na UNICEF-ov humanitarni SMS broj za srećnije detinjstvo. Slanjem SMS poruke sa „100“, „200“ ili „500“ na broj 9656 sugrađani mogu donirati 100, 200 ili 500 dinara UNICEF-u i na taj način pristati da se njihov mesečni račun zadužuje za 100, 200 ili 500 dinara.

Osim toga, na „NS marketu” će se i ovog puta predstaviti „Pet Market“ koji pomaže životinjama koje nemaju dom. Na njihovom štandu će biti izloženi različiti ručni radovi i predmeti rađeni dekupaž tehnikom, a sav novac će biti upućen direktno za lečenje, hranjenje i zbrinjavanje uličnih, odnosno napuštenih životinja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?