Dva dana Festivala zanatskog piva

17:05:00 16.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Drugi Novosadski festival zanatskog piva biće održan u SKCNS Fabrika, 20. i 21. maja. Festival će trajati dva dana, sa duplim brojem izlagača, gde će posetioci moći da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u SKCNS Fabrici.

Dva dana Festivala zanatskog piva

"Poučeni iskustvom od prošlog festivala, odlučili smo da samu zonu festivala proširimo na dve lokacije, tako da će osim SKCNS Fabrike i klub "Quarter" biti još jedna od lokacija gde će posetioci moći da degustiraju neke od najzanimljivijih 20 pivara iz regiona," rekao je portparol SKCNS-a Nemanja Vuković.

Vladimir Gošić, iz portala svetpiva.rs, istakao je važnost susreta pivara sa publikom.

"Ovakvi festivali kako što je Novosadski festival zanatskog piva, su izuzetna prilika za susret samih proizvođača u okviru razmene iskustava i međusobne podrške, jer je craft pivarstvo jedna homogena zajednica. Takođe edukacija nove publike i širenje kulture zanatskog pivarstva, ali i pomoć publici da pronađe pravi ukus i stil koji traže", rekao je Gošić.

Kupovina piva na festivalu biće isključivo festivalskim novcem (vaučerima). Festivalski novac će biti u apoenima 10, 20, 50, 100 i 200. Svaki posetilac će na samom festivalu moći da kupi vaučere sa kojim će posle moći da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone.

Novac za neiskorišćene vaučere neće biti refundiran.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?