Dva humanitarna koncerta za malog Miloša Ćelapa

17:02:00 07.02.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Humani umetnici održaće dva koncerta na kojima će biti prikupljan novac za pomoć sedmogodišnjem Milošu Ćelapu, kojem je krajem prošle godine dijagostikovan recidiv leukemije sa kojom se bori već nekoliko godina. Za nastavak Miloševog lečenja jedino rešenje je transplantacija koštane srži, a donor će biti njegova osmogodišnja sestra Višnja. Zbog specifičnosti procedure, ona ne može biti izvedena u Srbiji. Operacija je zakazana za početak marta u Italiji i za nju je potrebno prikupiti preko 300.000 evra.

Dva humanitarna koncerta za malog Miloša Ćelapa


La Banda u Rektoratu

U četvrtak, 9. februara, u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, nastupiće tamburaški sastav La Banda, koji izvodi popularnu, filmsku, autorsku i disko muziku, kao i odabrane pesme narodnog žanra.

Na ulazu će publika imati priliku da ostavi novčanu donaciju, a sva prikupljena sredstva biće predata za pomoć Miloševom lečenju.

Univerzitet u Novom Sadu poziva članove svoje akademske zajednice i sve druge ljude dobre volje da prisustvuju humanitarnom koncertu i pruže podršku prikupljanju sredstava za Miloševo lečenje.

Koncert počinje u 20 časova.


Atheist Rap, Killo Killo Banda, Tanja Banjanin... u Fabrici

U petak, 17. februara u SKCNS Fabrika biće održan humanitarni koncert na kojem će nastupiti Atheist Rap, Killo Killo banda, Keckec i Severtransi, Tanja Banjanin i SNB (SkupljeniNaBrzinu).

Ulaznice mogu da se kupe po ceni od 1.000 dinara na sajtu tickets.rs, kao i na njihovim prodajnim mestima. Sav prihod od ulaznica biće usmeren na lečenje malog Miloša, a na ulazu u Fabriku će biti postavljena i kutija za dobrovoljne donacije.

Koncert počinje u 20 časova, a na taj dan će ulaznica iznositi 1.200 dinara.

Milošu možete pomoći i slanjem SMS poruke sa brojem 1420 na 3030, ili uplatom na račun 160-6000001511379-80.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?