Dva mladića izbodena u Petrovaradinu

09:08:00 10.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Dvojica mladića, starosti 24 i 26 godina, izodena su sinoć u Petrovaradinu, a delo je kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.

Dva mladića izbodena u Petrovaradinu


Sinoć oko 23 časa pronađen je mladić kako leži sa ubodnim ranama u Preradovićevoj ulici bb o čemu je odmah obaveštena policija. Prema pisanju „Dnevnika“, u pitanju je S. Š. (26) iz Petrobaradina.

Pola sata kasnije u Ulici Podunavskog odreda 6, zatečen je mladić M. M. (24) iz Novog Sada koji je takođe povredjen oštrim predmetom.

Dve ekipe Hitne pomoći intervenisale su u 23.20 časova i nakon zbrinjavanja povređenih na licu mesta, oni su u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu da je sinoć oko 23 časa u Petrovaradinu, u Ulici Podunavskog odreda, na parking prostoru u blizini kućnih brojeva 6 i 8, došlo je do sukoba više NN lica. U tom sukobu su S.Š.i M. M. zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja ubodnih rana, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Na mesto događaja izašao je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde je potom u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj. Izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1013.1 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?