Dva nova semafora u Ulici Novosadskog sajma

08:11:00 10.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Počinje izgradnja dva nova semafora u Ulici Novosadskog sajma i to na raskrsnicama sa Mičurinovom i Bore Prodanovića, saopštila je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije.

Dva nova semafora u Ulici Novosadskog sajma


Opravdana potreba za semaforizovanjem ove dve raskrsnice ogleda se u podizanju nivoa bezbednosti u saobraćaju, pre svega bezbednosti pešaka i biciklista, čiji su tokovi na ovim lokacijama veoma intenzivni, s obzirom na to da se u neposrednoj blizini nalazi škola, hotel i sajam.

Ukupna vrednost ove investicije iznosi 13,5 miliona dinara, izvođač radova je „Invest-inženjering“ iz Novog Sada, a rok za završetak je 120 kalendarskih dana.

Zbog radova na izgradnji semafora uvedena je privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Novosadskog sajma do 3. marta 2020. godine.

Saobraćaj neće biti u prekidu i u svakom trenutku će biti prohodna jedna saobraćajna traka po smeru, napominju iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije i apeluju na vozače da dodatno povećaju opreznost na ovom putnom pravcu i obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?