Dva nova semafora u ulici Novosadskog sajma

17:02:00 05.02.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Dva novoizgrađena semafora u Ulici Novosadskog sajma (na raskrsnici sa ulicom Mičurinovom i na raskrsnici sa ulicom Bore Prodanovića) sutra u 10 časova biće puštena u redovan rad. Poslednjih dana ovi novi semafori su bili na žutom treptaču, što je uobičajena procedura da bi se korisnici navikli na novopostavljenu svetlosnu signalizaciju.

Dva nova semafora u ulici Novosadskog sajma

foto: Grad Novi Sad

- Opravdana potreba za semaforizovanjem ove dve raskrsnice ogleda se u podizanju nivoa bezbednosti u saobraćaju, pre svega bezbednosti pešaka i biciklista, čiji su tokovi na ovim lokacijama veoma intenzivni, s obzirom na to da se u neposrednoj blizini nalaze škola, hotel i Sajam. Stručne službe će u narednom periodu pratiti i analizirati stanje saobraćaja na terenu i, po potrebi, izvršiti dodatne korekcije u radu novopostavljenih semafora – navedeno je u saopštenju Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Dva nova semafora u ulici Novosadskog sajma

foto: Grad Novi Sad

Nadležni apeluju na vozače da povećaju opreznost u veoma frekventnoj Ulici Novosadskog sajma i da dodatno obrate pažnju na novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Aleksandar

, *.dynamic.kdsinter.net

Grad ste pretrpeli sa semaforima a šta je sa selima to zaobilazite. Pptreban je semafor u Begeču jer kamioni i vozila idu i preko 80 km/h. Dali je to normalno čekate prvo da neko pogine da bi se malo trgli i postavili taj semafor.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?