Dva tinejdžera povređena u masovnoj tuči u autobusu GSP-a na Futoškom putu, više privedenih

12:08:00 26.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Dva tinejdžera, stara 15 i 16 godina, povređena su sinoć oko 23:45 časova u masovnoj tuči na Futoškom putu, preko puta Gradskog saobraćajnog preduzeća. Zbog sumnje da su učestvovali u ovom incidentu, policija je privela više osoba.

Dva tinejdžera povređena u masovnoj tuči u autobusu GSP-a na Futoškom putu, više privedenih


foto: printscreen, YouTube/Doberman Branco

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, tuča se dogodila u autobusu GSP-a koji je dolazio iz pravca Futoga. Kako navodi 021, jedna grupa mladića došla je kolima iz pravca Veternika i na Futoškom putu zaustavila autobus GSP-a koji je išao istim pravcem, upala unutra i došlo je do sukoba dve grupe mladih.

Jedan maloletnik (15) je, nakon što je zadobio povrede hladnim oružjem, otrčao i sakrio se, pa ga je ekipa Hitne pomoći pronašla u Ulici Antuna Urbana 11. Nakon zbrinjavanja on je prevezen u Dečju bolnicu na odeljenje hirurgije. Drugi maloletnik (16) je, takođe, prevezen u Dečiju bolnicu na hirurgiju, gde će mu biti utvrđen stepen povrede.

Tokom fizičkog sukoba mladića neko od učesnika je zapalio baklju i bacio u autobus, a plamen je pričinio manje oštećenje na podu autobusa, pa su reagovali vatrogasci i sprečili veću štetu.

Policija se još nije oglasila saopštenjem, a dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Inače, istovremeno je došlo do udesa na istoj lokaciji, pa se pretpostavlja da je razlog to što su vozači gledali šta se događa u zapaljenom autobusu. Dva vozila su se sudarila dok su prolazila pored mesta incidenta, a tom prilikom povređena su tri muškarca, starosti 24, 25 i 40 godina. Oni su zbrinuti na licu mesta. Na dalju dijagnostiku u Urgentni centar prevezeni su muškarci starosti 24 i 40 godina, dok je dvadesetpetogodišnjak upućen na kućno lečenje sa uputom u slučaju pogoršanja situacije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 996.3 mb
Vetar: 5 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?