Dve devojke pale sa bedema Tvrđave

17:07:00 08.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Dve devojke iz Srbobrana, T. J. (20) i T. Ž. (23), pale su sinoć sa bedema Petrovaradinske tvrđave.

Teško je povređena T. J, koja je prebačena na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, dok je njena drugarica T. Ž. zadobila lake telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći na klinici za ORL puštena je na kućno lečenje.

Dve devojke pale sa bedema Tvrđavefoto: Oradio

Ipak, Exit tim je danas saopštio da prema prvim informacijama ove devojke nisu ni bile na festivalu.

"Po informacijama sa kojima trenutno raspolažemo, po pozivu komunalne policije dve devojke je hitna pomoć pokupila u Petrovaradinu oko 23h, kod Beogradske kapije, van granica festivala, na nekih kilometar udaljenosti od ulaska na festival. Još uvek čekamo da nam se potvrde informacije koji je stepen povreda i da li su devojke bile posetiteljke festivala. Po prvim informacijama, devojke nisu bile na festivalu", saopštio je Exitov tim.

Prema procenama organizatora, prvoj fečeri Exit festivala prisustvovalo je oOko 38.000 ljudi, a droga je, kažu u policiji, pronađena kod 59 osoba.

Narkotici su oduzeti od 59 osoba, među kojima je 26 stranih državljana, dve osobe se sumnjiče za nelegalnu prodaju, a 57 za neovlašćeno držanje droge.

Evidentirana su dva krivična dela, a protiv četiri osobe biće podnete prekršajne prijave, kažu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Van festivala Exit uhapšen je N. C. (26) zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao opojne droge. Pretresom stana u kome boravi inspektori kriminalističke policije pronašli su oko 60 grama amfetamina, 185 tableta „ekstazija“, 1,30 grama sintetičke droge MDMA, digitalnu vagu sa tragovima narkotika i novac za koji sumnjaju da potiče od prodaje droge.

N. C. je određeno zadržavanje do 48 sati po odobrenju nadležnog tužioca, kome će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?