Dve sedmice do Novosadskog BIG dečjeg leta

16:06:00 09.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ovogodišnja manifestacija Novosadsko BIG dečije leto 5 biće održana od 21. juna do 28. avgusta u Novom Sadu, na više od 20 lokacija. Deca i gosti imaće priliku da tokom letnjeg raspusta zajedno učestvuju u preko 250 programa.

Dve sedmice do Novosadskog BIG dečjeg letaFoto: Facebook - Novosadsko BIG dečje leto 4

Realizacija vaspitno-obrazovnih, kreativno-edukativnih i sportsko-rekreativih programa započeće svečanim otvaranjem u nedelju, 21. juna od 18 sati, u Tržnom centru BIG.

- Nakon toga uslediće 70 dana programskog šarenila za najmlađe na različitim lokacijama u Novom Sadu. Kao i svake godine, tokom manifestacije deca će moći da učestvuju u različitim sportsko-rekreativnim programima na kupalištu Štrand, u dvorištima novosadskih osnovnih škola i prostorima sportskih klubova - kažu u Službi za odnose sa medijima Novosadskog BIG dečjeg leta.

Oni dodaju da će se kroz interaktivne sadržaje i kreativno-edukativne programe u najvažnijim institucijama kulture najmlađi sugrađani zabavljati i učiti, istovremeno gradeći prijateljstva.

Kompletan program manifestacije, u vidu posebno dizajnirane knjižice u preko 12 000 primeraka, biće podeljen deci predškolskog i ranoškolskog uzrasta, u utorak 9. juna i sredu 10.juna.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 80%
Pritisak: 1006.9 mb
Vetar: 1 m/s, E
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?