Dvojica mladića ranjena u pucnjavi u kompjuterskoj igraonici

09:08:00 20.08.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Dvojica mladića povređena su sinoć oko 21.15 sati u pucnjavi koja se dogodila u jednoj kompjuterskoj igraonici na Bulevaru kneza Miloša na Novom naselju.

Dvojica mladića ranjena u pucnjavi u kompjuterskoj igraonici

Mladići stari 19 i 20 godina ranjeni su u stopala i van životne opasnosti su, kažu u Hitnoj pomoći.

- Njima je na licu mesta ukazana prva pomoć, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar. Iako njihove povrede nisu opasne po život ipak su hospitlizovani i pod stalnim su nadzorom lekara - rekla je medijima doktorka Mirjana Bursać, portparolka Hitne pomoći.

Uzrok pucnjave još uvek nije poznat. Pretpostavlja se da je došlo do svađe između dve grupe momaka. Više informacije očekuje se nakon policijskog saopštenja.

Portal 021.rs nezvanično saznaje da su ranjeni mladići od ranije poznati policiji po krivičnim delima sa elementima nasilja i trgovinom drogom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Opet ista priča

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Momci opasni 19 i 20 godina.Pa dokle više!!.Uznemiravaju normalni svet.Šta nadležni rade,ćute jel pametno...Pa dokle više.Posvadjali su se oko fudbalske utakmice ili oko devojaka biće da je to...Katastrofa jedan grad koji je bio za primer nemože da se izbori sa desetak bahatih kaubojčića i njihovih mentora...Žalosno.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?