Dvojica muškaraca nestala na Dunavu, pronađen njihov čamac

14:04:00 09.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Dvojica muškaraca srednjih godina nestala su u ponedeljak, 8. aprila oko 19 sati, nakon što se prevrnuo čamac u kom su bili na Dunavu kod Kamenjara, ploveći nizvodno.

Dvojica muškaraca nestala na Dunavu, pronađen njihov čamac

Portal nsuživo.rs saznaje da je pronađen čamac u kom su ti muškarci bili. Policija i žandarmerija i dalje tragaju za dva nestala muškarca, a porodica i prijatelji apeluju na vlasnike vikendica i plovnih objekata da pretraže okolinu, kako bi pomogli u potrazi.

Dvojica muškaraca nestala na Dunavu, pronađen njihov čamac

"Mole se svi vlasnici plovnih objekata, barži, pristaništa, pecaroši, vlasnici vikendica i drugi, da obrate posebnu pažnju u cilju dalje potrage za nestalim našim prijateljima, a samim tim i učestvuju na bilo koji mogući način u njihovom, što hitnijem pronalasku! U slučaju da bilo šta saznate i primetite, molimo vas, da odmah obavestite policiju!", apel je jednog od njihovih prijatelja na Fejsbuku.

Dvojica muškaraca nestala na Dunavu, pronađen njihov čamac

Okolnosti pod kojim su ova dva muškarca nestala još uvek nisu poznate, a o ovom događaju se policija nije zvanično oglašavala.

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?