Džeparenje u tržnom centru

17:01:00 15.01.2017, Komentara: 2

Novi Sad - Jedna devojka snimljena je tokom krađe u Tržnom centru Big. U pordavnici "Koton" ona je juče oko 14.30 sati od plavokose žene ukrala mobilni telefon, a u krađi je najverovatnije imala saučesnicu.

Džeparenje u tržnom centru

Kako je ispričao sagovornik "Blica" kradljivice su mlade, imaju oko 22, 23 godine, doterane su i lepe.

- Na snimku se vidi kako je kradljivica, devojka sa kapom i naočarima, pikirala gospođu plave kose u crnoj bundi, pa je prvo pokušala da joj ukrade novčanik iz torbe, a kada to nije uspela, prešla je na krađu telefona, pošto je primetila da je telefon prebačen iz torbe u džep jakne. Uz to, vidi se i da ima saučesnicu sa kojom zajedno radi, devojku duge, smeđe kose koja je u stopu prati. Tačno se vidi kako se ona, po potrebi, približava žrtvi, kako bi "pravila gužvu" i omogućila koleginici da se manje sumnjivo približi i počne da "operiše" - rekao je ovaj Novosađanin u razgovoru za "Blic".

Svi oni koji su možda prepoznali kradljivice sa snimka trebalo bi da se jave policijskoj stanici Detelinara na broj 021/512-226.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Zoran

, *.dynamic.sbb.rs

Vec mnogo puta vidjena stvar.
Veoma mi je zao ali Novi Sad vec dugo je grad bez reda i zakona.
Svako ko moze pod hitno neka napušta ovu zemlju! Nikada ali nikada ovde bolje nece biti i sto pre to shvatimo pre cemo odavde pobeci.
Naravno da se ove dve nikada nece pronaci i ako se to desi, neko ce urgirati da se puste bez bilo kakve osude.


nena

, *.dynamic.sbb.rs

Mojoj poznanici je u Zari jedna devojka pokusala da otvori torbu, u kojoj je bio pazar iz suprugove radnje. Kad je upozorena, pokazala je rukom, jesi li ti selebe i nastavila da kao trazi robu, ne ispustajuci je iz ruke. Uslikana je, al, sta vredi.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?