Edukativna tribina "Biciklisti pitaju grad"

13:09:00 22.09.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Centar za unapređenje bezbednosti u saobraćaju, uz podršku Uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, realizovaće edukativnu tribinu pod nazivom "Biciklisti pitaju grad" danas od 18 časova na platou između SPC „Vojvodina“ i TC „Promenada“.

Edukativna tribina "Biciklisti pitaju grad"


Na tribini, će učestvovati predstavnici saobraćajne policije PU Novi Sad, gradske uprave za saobraćaj, biciklističkih udruženja, a biće obrađene teme u vezi sa stradanjem biciklista, analizom najčešćih situacija u kojima stradaju biciklisti u Republici Srbiji i gradu Novom Sadu, uslovima za učešće biciklista u saobraćaju, stanjem biciklističke infrastrukture u Gradu Novom Sadu, saobraćajnim pravilima vezanim za učešće biciklista u saobraćaju.

Tribina će biti održana u skladu sa svim preventivnim merama koje je preporučio Krizni štab Vlade Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.5 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?