Egzit kamp ove godine na Štrandu

10:06:00 25.06.2015, Komentara: 5

Novi Sad - Egzit kamp ove godine biće na Štrandu, a vlasnici kamperskih rukavica svoje šatore moći će da postave već 7. jula. Kamp će biti otvoren sedam dana, do 14. jula i moći će da primi više od 5.000 kampera.

Cena sedmodnevnog boravka po osobi u pretprodaji iznosi 2.990 din, dok će na recepciji kampa iznositi 3.500 din.

Egzit kamp ove godine na ŠtranduFoto: exittrip.org

Kamp je prošle godine bio postavljen pored otvorenih bazena Spensa, a u planu je da kamp na Štrandu bude opremljeniji nego prošlogodišnji.

- Cilj je da imresioniramo brojne turiste kako bi se vratili u naš grad i tokom godine. Prema proračunima Booz Allen Hamilton, Egzit godišnje generiše između 10 i 15 miliona evra u turističku privredu Novog Sada, Vojvodine i Srbije, a istraživanja Vlade Srbije ovo su i potvrdila - rekao je Dušan Kovačević, direktor Egzit festivala.

Ulaznice za Egzit će do 30. juna koštati 5.990, odnosno 6.990 dinara za celu "Egzit avanturu", nakon čega će poskupeti za po 1.000 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

5 komentar(a)

Bane Milovanović

, *.3gnet.mts.telekom.rs

Super, dobro da gore ne može da bude.


bane milovanović

, *.3gnet.mts.telekom.rs

Mogli bi i mi posetioci Štranda da napravimo negde kamp dok sve ovo ne prođe.A trebaće dosta vremena kad oni odu. Ako se priključe i azilanti eto novih rekorda u poseti i za EXIT i za ŠTRAND. Samo još da se otvori Sinan Sakić STAGE


ko me zvao

, *.dynamic.isp.telekom.rs

svakog čuda sedam dana dosta....još jedna loša procena,pa nek nam deca gledaju kako izgleda Pakao..


robert

, *.dynamic.isp.telekom.rs

ti niskobudzetni turisti koji samo kupuju kondome i krmace piva nisu krivi sto je exit stipsa te se godinama grebe o grad za mesto kampovanja,...Sta mi novosadjani imamo od privatne firme exit????


ekserfest

, *.dynamic.isp.telekom.rs

pa ljudi , zasto ste toliko ogorceni? sta vam toliko smeta? smetaju parkinzi , smeta dino park , smeta egzit, smeta sve smeta, pa koji vam je andrak


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?