Egzit od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

08:04:00 21.04.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Egzit festival će biti održan po planu - od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, saopštili su organizatori. Ocenjuju da bi održavanje festivala u julu bilo „simbol pobede Srbije nad pandemijom“.

Egzit od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi


- Nakon što je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da je Egzit moguće održati ovog leta, vest je odjeknula kao senzacija u svetskim muzičkim krugovima. Ova dugo iščekivana informacija predstavlja ključnu potvrdu da će proslava 20. godišnjice festivala biti održana po planu od 8. do 11. jula, uz učešće nekih od vodećih svetskih muzičkih zvezda – navode organizatori.

Iz Egzita poručuju da će na festivalu nastupiti, između ostalih, Dejvid Geta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy i Honey Dijon.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je naveo da će ulaz na festival biti omogućen onima koji su vakcinisani ili su preležali kovid-19. Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?