Egzitov kamp ponovo na Štrandu, otvara se 5. jula

17:06:00 23.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Egzitov kamp i ove godine će od 5. do 12. jula biti smešten na Štrandu.

Egzitov kamp ponovo na Štrandu, otvara se 5. jula

foto: exitfest.org

- Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i osećaj da festival nikad ne staje, samo su neka od iskustava koja zbog kojih je kamp omiljeno mesto za hiljade Egzitovih posetilaca iz celog sveta - saopštio je organizator.

Na dve nedelje do početka festivala, ostali smeštajni kapaciteti u Novom Sadu i okolini popunjavaju se velikom brzinom. Kako su saopštili, preostalo je još svega 18 odsto kapaciteta, koji će biti popunjeni pre početka festivala, zbog čega bi svi zainteresovani trebalo da požure.

Pored standardne ponude koju čine zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, raznovrsna ponuda hrane i pića, prodavnica sa kamperskom opremom, stanica za punjenje elektronskih uređaja i lokeri za lične stvari, posetiocima Egzit kampa ove godine biće dostupne četiri bine i zone unutar kampa, jedinstvena Egzit suvenirnica, prostor za sport i rekreaciju...

Kamp se otvara 5. jula, check in i check out biće mogući 24 sata, a recepcija će raditi tokom celog dana i noći sve do 12. jula. Mesta u kampu sve je manje, a najjeftinija cena je 3.000 dinara.

Na sajtu Egzita postoji i izdvojena i čini se najjeftinija ponuda za kamp, hostele i hotele. Hosteli su rasprodati, u kampu i hotelima još ima mesta, ali i to se menja svakog sata. Velika je ponuda stanova, uglavnom na Limanu i Detelinari.

Najveći broj posetilaca dolazi iz zemalja regiona i ostatka Evrope, među kojima prednjače oni iz Nemačke, Holandije, Velike Britanije, Slovenije, Mađarske, Turske, Hrvatske, ali uz njih se očekuje i veliki broj posetilaca iz drugih gradova Srbije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?