Evo kako se od danas odvija saobraćaj na raskrsnici Partizanske i Temerinske

11:11:00 01.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Radovi na investicionom održavanju saobraćajnih površina u zoni raskrsnice ulica Temerinske i Partizanske počeli su danas i trajaće do 20. decembra. Zbog toga su izmenjene trase autobusa 5, 21, 22, 23, 24, 30, 31, 32 i 33.

Evo kako se od danas odvija saobraćaj na raskrsnici Partizanske i Temerinske

U prvoj fazi izvođenja radova, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvija se dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici. U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer "desno", a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer „levo“ i „desno“. U ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer „desno“.

U drugoj fazi, saobraćaj u Partizanskoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Radoja Domanovića, do Puta Šajkaškog odreda, odvija se dvosmerno levom kolovoznom trakom u smeru od Kisačke prema Temerinskoj ulici. U Temerinskoj ulici, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, u smeru od kanala Dunav-Tisa-Dunav, određuje se obavezan smer „levo“ i „desno“, a u smeru od Venizelosove ulice, određuje se obavezan smer „desno“. U Ulici Radoja Domanovića, u raskrsnici sa Partizanskom ulicom, određuje se obavezan smer „desno“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?