Evo zašto je panoramski bus oblepljen motivima Beograda

09:07:00 09.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Iako je "Lastin" autobus za panoramsko razgledanje Novog Sada razbesneo Novosađane, jer je izlepljen motivima Beograda, u "Lasti" i Turističkoj organizaciji Novog Sada, koji organizuju turističke ture, objašnjavaju zašto je to tako.

U Turističkoj organizaciji Novog Sada kažu da je ovaj autobus stigao iz Beograda, ali da se očekuje da ovih dana Novi Sad dobije svoj.

- Morali smo da požurimo, jer ne želimo da propustimo „Youth fair“ i „Egzit“. Brendiranje je naravno važno i uskoro će stići autobus sa motivima Novog Sada i Vojvodine - kaže Branislav Knežević direktor TONS-a.

Evo zašto je panoramski bus oblepljen motivima Beograda

Panoramski autobus s motivima Beograda, foto: 24sata (Nenad Mihajlović)

U beogradskoj "Lasti" kažu da će reklama koja stoji na autobusu i dalje stajati i da se taj autobus vraća za Beograd.

- U Novi Sad dolazi drugi autobus koji će nositi reklamu Kontiki Travela. Svaka reklama koja je na autobusu se plaća, tako da vi iz Novog Sada možete postaviti reklamu Novog Sada i to bi vas koštalo oko 2000 evra plus PDV - poručuju u "Lasti".

Inače, na panoramskom autobusu koji je ovih dana Novim Sadom prevozio turiste, umesto Petrovaradinske tvrđave, katedrale ili Vladičanskog dvora, nalazili su se motivi Beograda. Turisti su na njemu mogli da vide "Pobednika na Kalemegdanu" i druge znamenitosti tog grada.

Izvor: 24sata.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?