Exit festival biće održan od 13. do 16. avgusta

20:05:00 29.05.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Dvadeseti Exit festival biće održan od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, potvrdili su danas organizatori.

Exit festival biće održan od 13. do 16. avgusta


Exit tim najavio je i da će se ovogodišnje izdanje organizovati u bliskoj saradnji sa nacionalanim kriznim štabom Srbije, a kao jedna od mera biće i smanjenje kapaciteta festivala na pola od uobičajnih 55.000 posetilaca po danu.

Biće zatvoreni i pojedini rovovi u kojima je inače smešteno preko 40 bina i zona, ali će najimpresivnija i najveća mesta na Petrovaradinskoj tvrđavi koja čine EXIT legendarnim u svetskim okvirima, kao što su centralni Main Stage, kolosalna Dance Arena i kultna No Sleep bina, ali i još neke manje zone, ovog leta zajedno činiti svetsku prestonicu muzike, navode organizatori.

Ponovno pokretanje prodaje ulaznica počinje u ponedeljak, 1. juna, tačno u podne, dok će više detalja o programu, formatu, ali i svim opcijama za refundaciju za one kojima ne odgovaraju novi datumi, biti poznato već u narednim danima.

Iz organizacije dodaju da su dobili mnogo poruka i mejlova podrške od izvođača, agenata i drugih festivala, koji održavanje Exita vide kao šansu za oživljavanje kompletne svetske event industrije.

- Srbija, kao i brojne druge evropske države, ponovo je otvorila svoje granice bez PCR testova ili mera karantina. Iako domaći epidemiolozi očekuju da će situacija u celoj Evropi do avgusta biti u potpunosti pod kontrolom, organizatori napominju da ukoliko bi došlo do manjih žarišta u pojedinim državama, posetioci iz tih zemalja će morati da prođu obavezan PCR test koji će biti ili sasvim besplatan ili izuzetno povoljan - poručuju iz Exit tima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

angelina

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Jupiiiii :))) jedva cekam da dodjem u Novi Sad, prvo setnja po centru, rucak u Staroj Dalmaciji u basti, setnjica po Dunavskom parku, pa onda pravac Exit :)))


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?