Exit posetilo gotovo 200.000 ljudi

19:07:00 16.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Završen je 18. po redu Exit festival sa posetom od gotovo 200.000 posetilaca koji su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije!

Exit posetilo gotovo 200.000 ljudi

foto: Exit

Organizatori su saopštili da je titula evropskog šampiona sinoć imala proslavu dostojnu ovog istorijskog uspeha za izjednačen dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi i dosad najveće finale Exita!

- Za non-stop slavlje na svim binama i euforiju kakva još nije viđena lično su se pobrinuli David Guetta, Martin Garrix, Alice Merton, Nina Kraviz, Joseph Capriati, Asian Dub Foundation, ZHU, Tale of Us, Asphyx, DJ Tennis, Red Axes, Elderbrook i brojni drugi. Ovogodišnje izdanje festivala od starta je premašilo dosadašnja zahvaljujući novoj produkciji glavne bine. Novi spektakularni izgled i ove godine prikazala je mts Dance Arena koja je sva četiri dana zadržala pun kapacitet do samog zatvaranja – navode organizatori.

Ove godine publika je došla iz više od 70 zemalja sveta.

Osim u muzici, posetioci su uživali i u pravljenju jedinstvenog ekološkog murala – Pixelate. Od 2.000 limenki kreirali su impresivnu sliku devojke koja simbolizuje temu ovogodišnjeg Exita – Freedom, dugu čak 6 metara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1004.7 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?