Fajgelj uhapšen zbog pretnji Saši Jankoviću

18:02:00 27.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Andrej Fajgelj, bivši direktor Kulturnog centra Novog Sada, priveden je danas zbog objava na svom tviter profilu i jednog snimka na Jutjubu, u kome je pretio smrću zaštitniku građana Saši Jankoviću.

"Jankoviću, moram nešto da Vam kažem. Pa nek dolazi policija. Ali moram. Ako meni oduzmete dete, ubiću vas", napisao je Fajgelj na svom tviter nalogu, aludirajući na obaveznu vakcinaciju dece i kažnjavanje roditelja koji to odbiju.

Fajgelj uhapšen zbog pretnji Saši Jankoviću

Fajgelj je, kao protivnik vakcinacije, to napisao verovatno zbog stava Jankovića da "sva deca moraju da budu vakcinisana", te da krajna mera odbijanja vakcinacije "može da bude i oduzimanje deteta".

U međuvremenu, Janković je ublažio svoj stav, rekavši da je ovakav scenario, ipak, teško zamisliv i navodeći da "takav slučaj nije zabeležen i da bi to bilo preterano". Uz to je i na svom Tviteru predočio Fajgelju: "Ja vama ne mogu da oduzmem dete, vi mene možete da ubijete. Uživajte u tome".

Fajgelj uhapšen zbog pretnji Saši Jankoviću

Inače, ovo nije prvo privođenje Andreja Fajgelja. U novembru prošle godine hapšen je zbog javnih pretnji i poziva na ustanak protiv aktuelne vlasti.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 2 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?