„Fantaziranje“ na NS marketu

19:06:00 07.06.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Šesti NS market pod sloganom „Fantaziranje“ biće održan sutra od 11 do 19 časova u prostoru Kulturne stanice „Eđšeg“ (ulica Antona Čehova 4).

„Fantaziranje“ na NS marketu


Pedeset veoma različitih proizvođača, kreativaca, zanatlija, dizajnera predstaviće svoje proizvode. Kako najavljuju organizatori, na štandovima NS marketa u Centralnoj dvorani „Eđšega“ naći će se hand made i zanatski proizvodi u svim kategorijama, inovativni proizvodi, dizajneri i kreatori sa ponudom za proleće i leto. U dvorištu će biti postavljeni štandovi sa bogatom ponudom hrane i pića - sokovi, džemovi, rakije, testenina, kozji sirevi, namazi od povrća...

Od 12 do 14 časova biće održana radionica „Upoznaj dobrobiti eteričnih ulja i prirodne kozmetike“. Posetioci će moći da saznaju sve o eteričnim uljima, njihovom značaju, efektima i rezultatima prirodne kozmetike... Radionice su besplatne, a svi učesnici/ce dobijaju 20% popusta na sve proizvode predavača na radionici - Natura Oleum - essential oils i Sweet Harmony - koji će biti izloženi na NS marketu.

„Fantaziranje“ na NS marketu


Od 16.30 do 18 časova novosadski bend „Two fingers“ prirediće mini koncert na kojem će izvesti najpoznatije svetski pop i rock repertoar.

Najavljene su i nagrade za publiku i izlagače, a ulaz na NS market se ne naplaćuje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?