Festival ljubavi na Trgu slobode

13:01:00 26.01.2017, Komentara: 1

Novi Sad - "Festivala ljubavi", koji se organizuje u susret praznicima Dan zaljubljenih, Sveti Trifun i Dan žena, biće održan od 2. februara do 9. marta na Trgu slobode, pod sloganom "Novi Sad - prestonica ljubavi".

Festival ljubavi na Trgu slobode

Na Trgu slobode biće postavljena jedinstvena konstrukcija od različitog cveća – Flower Wall, na kojoj će parovi moći da okače katanac ljubavi, koji će kupovati u suvenirnici. U drvenim kućicama izlagači će ponuditi suvenire, vino, slatkiše, toplu čokoladu, poklone…

Centralna bina biće rezervisana za nastupe novosadskih bendova i DJ-ejeva.

Organizatori - Color Press Grupa i Ninamedia, pozivaju parove koji su se venčali u 2016. godini da se jave putem mejla nsfestivalljubavi@gmail.com i na taj način se prijave za nagradnu igru "Koliko se poznajemo", koja će biti održana 13. februara. Pobednici igre osvojiće putovanje na Kopaonik, a svi prijavljeni parovi će dobiti poklon sponzora, kao i zajedničku fotografiju.

Biće nagrađen i najlepši ljubavni par, posetioci će na panoima imati priliku da vide fotografije novosadskih autora sa temom "Ljubav", kao i dela studenata vajarstva, koja će biti prodavana u humanitarne svrhe...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Bane Milovanović

, *.3gnet.mts.telekom.rs

Možete li da smislite nešto originalnije od tih katanaca? Ako ne možete niste ni to morali. Ima li nekih novih ideja? Potrudite se malo.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?