Festival nacionalnih kuhinja mesec dana u centru Novog Sada

09:04:00 09.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Festival nacionalnih kuhinja "Food Planet" biće održan na Trgu slobode od 27. aprila do 27. maja. Svoje specijalitete predstaviće Brazil, Argentina, Kanada, Poljska, Francuska, Turska, Grčka, Liban, Izrael, Japan, Egipat, Norveška...

Festival nacionalnih kuhinja mesec dana u centru Novog Sada

Tokom 30 dana u centru Novog Sada građani će moći da probaju specijalitete 30 različitih nacionalnih kuhinja, upoznaju kulturnu baštinu zemalja i uživaju u njihovoj tradicionalnoj i savremenoj muzici. Uz to će svaki dan festivala kuvar iz nekog od restorana iz cele Srbije pred publikom kuvati svoja jela.

Program je koncipiran tako da svakodnevno bude puštana muzika zemlje koja se predstavlja, da govore njihovi ambasadori, da nastupaju bendovi i didžejevi i naravno da se degustiraju jela.

"Food Planet" organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, organizatori "Novosadskog Winter Festa" i "Festivala ljubavi".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?