„Festival novih energija“ i „Dobro došli na Naselje“ danas i sutra na Novom naselju

09:09:00 13.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Festival novih energija biće održan danas na dečijem igralištu u Partizanskih baza na Novom naselju u 18 častova.

„Festival novih energija“ i „Dobro došli na Naselje“ danas i sutra na Novom naselju


Program:

- Najlepše dečije pesme
- Fraktalni klub „Čarolija boja“
- Sportski izazov - poligon
- Gost iznenađenja
- Tribina „Zaštitimo našu decu“
- Modna revija
- Limbo dance

„Festival novih energija“ i „Dobro došli na Naselje“ danas i sutra na Novom naselju


Sutra će biti održana šesta po redu manifestacija „Dobro došli na Naselje", u međublokovskom prostoru između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak. Posetioce očekuje više od 100 izvođača koji su se za učešće na festivalu prijavili preko konkursa.

Program će početi u 10 časova, a na festivalu će se naći različiti sadržaji poput predstava, muzičkih performansa, radionica, izložbi, instalacija, raznovrsnih izlagača, filmova, plesnih tačaka i mnogo toga drugog. Između ostalih, na festivalu posetioci će uživati u nastupima bendova „Soundcheck Orchestra“, hora „Ison“ i orkestra „Dobri ljudi“.

„Zeleni Barjak“ će predstaviti kako su izgledale srednjovekovne borbe, a Udruženje savremene umetnosti i ekologije „Jungle Island“ će u parku „Među brezama“ okupljene naučiti raznim veštinama ukrašavanja prirode uz izradu različitih dekoracija.

Najmlađi će uživati u različitim pozorišnim i animatorskim izvedbama, a pored brojnih kreativnih programa na festivalu će se naći i edukativne, sportske i ekološke radionice, kao i humanitarne akcije poput „Knjigom do osmeha“ ali i novooformljenog koncepta Novog kulturnog naselja „Trange Frange Pijaca“ gde će građani moći da razmene stvari poput garderobe, kućnog escajga i nameštaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?