Festival srpske rakije na Štrandu

12:07:00 11.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - "Festival srpske rakije" je manifestacija koja je počela juče, a traje još danas i sutra od 16 do 22 časa na Štrandu pored košarkaških terena kod Mosta slobode. Festival organizuju javna komunalna preduzeća "Tržnica" i "Gradsko zelenilo" zajedno sa Udruženjem "Srpska rakija".

Festival srpske rakije na Štrandu

Foto: novosti.rs

"Udruženje proizvođača prirodnih voćnih rakija "Srpska rakija" je najznačajnije i najreprezentativnije staleško udruženje proizvođača rakije u Srbiji,a okuplja tridesetak poznatih proizvođača koji proizvode najkvalitetniju rakiju od voća u Srbiji, pa se slobodno može reći i da su sam vrh proizvođača rakije u svetu", kažu organizatori.

Proizvođači koji će naći svoje mesto na štandovima su osvajači najznačajnijih priznanja na raznim sajmovima i takmičenjima kako u zemlji, tako i u regionu.

"Biće prezentovan širok asortiman, sa više od 20 vrsta najkvalitetnijih voćnih rakija i likera u različitim pakovanjima, od tradicionalne šljivovice, preko dunje, kajsije, viljamovke, travarice, medovače, sve do egzotičnih rakija od maline i divlje kruške", slatko-ljuto pozivaju Novosađane iz "Tržnice".

Za posetioce Štranda, biće organizovana besplatna degustacija, a rakija će se prodavati po sniženim cenama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?