"Festival ukusa" raspisao konkurs za pisce, goste očekuje uživanje u ukusima

19:04:00 30.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - U okviru prvog "Festivala ukusa - knjige, kafe i čokolade", koji će se održati od 12. do 14. maja u SKCNS Fabrika, raspisan je konkurs za neafirmisane pisce.

"Festival ukusa" raspisao konkurs za pisce, goste očekuje uživanje u ukusima


Konkurs za pisce za decu i odrasle otvoren je do 5. maja, a pisci prijave mogu slati na konkurszafestival@gmail.com.

"Festival ukusa" okupiće oko 40 izlagača, od velikih brendova kafa, čokolada i izdavačkih kuća, do malih proizvođača, nezavisnih knjižara iz Srbije i regiona. Zato organizatori pozivaju sve male i velike proizvođače čokolade, distributere i pržionice kafe, kao i izdavačke kuće da im se pridruže putem mejla prijavazafestival@gmail.com

Ulaz za sve posetioce na festival je besplatan, a tri dana posetioci će moći da degustiraju kafe, čokolade, kupe proizvode, pogledaju knjige, prisustvuju interesantnim predavanjima o kafi i čokoladi, učestvuju u radionicama kao i na tribinama koje će okupiti interesantne goste iz Srbije i regiona.

Ovaj internacionalni festival će biti predstavljen kroz tri ulice, Ulicu Kafe, Ulicu Čokolade i Ulicu Knjige, u kojima će biti izloženi proizvodi koji će posetioci moći da degustiraju, ali i da kupe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 996.9 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?