Festval zanatskog piva sledeće sedmice u "Fabrici"

17:10:00 01.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Treći "Novosadski festival zanatskog piva" biće održan u SKCNS Fabrici i Quarteru, 7. i 8. oktobra, od 15 sati do ponoći.

Festval zanatskog piva sledeće sedmice u "Fabrici"

Za razliku od prethodnih, zbog velikog interesovanja, ovaj festival će trajati dva dana, sa duplim brojem izlagača, pa će posetioci moću da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova poput Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...

"Na oktobarskom izdanju festivala izdvajamo lepu priču pivare 'Prvo Viško Pivo', koja je rezultat internacionalnog prijateljstva dvaju ljubitelja piva koje traje više od decenije. Pivo se za sada kuva u Norveškoj i 'drito' stiže u SKCNS Fabriku na degustaciju. Debitanti na festivalu su takođe lokalne pivare '3bir', 'Južni Vepar', 'Knez' i iskusne pivovare 'Medvedgrad' iz Zagreba, koji dolaze sa specijalnim kamionetom donoseći zanimljivi spoj kraft pivarstva i antikvarnih automobila", kažu organizatori iz SKCNS.

Prodaja ulaznica je preko Gigstix prodajnih mesta, a broj karata je ograničen. Cena ulaznice u pretprodaji je 300 dinara po danu festivala, a od 7. oktobra koštaće 500 dinara po danu festivala.

Ilustracija: regan76 / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?