Filijala PIO u Novom Sadu od ponedeljka na novoj adresi

16:12:00 24.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Filijala Republičkog fonda PIO Novi Sad od ponedeljka radiće u novoj zgradi, na adresi Žitni trg 3.

Filijala PIO u Novom Sadu od ponedeljka na novoj adresi

Foto: Grad Novi Sad




Svi poslovi koji su se do sada obavljali na adresama Lončarska 10 i Žitni trg 1, kao i poslovi prvostepenog medicinskog veštačenja, obavljaće se u novoj zgradi od 7.30 do 15.30 časova.

Na adresi Žitni trg 3, obezbeđen je adekvatan šalterski prostor za stranke, prostorije za medicinsko veštačenje koje su u potpunosti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja.

Inače, nova zgrada Republičkog fonda PIO u Novom Sadu je najveća investicija Fonda, izgrađena iz, kako kažu, sopstvenih sredstava, s ciljem da se građanima, odnosno korisnicima, osigurnicima i zaposlenima, pruže dobri uslovi za rad i ostvarivanje prava.

- Na 4,7 hiljada kvadratnih metara, urađenih po svim građevinskim standardima, obezbeđen je adekvatan šalterski prostor za stranke, prostorije za medicinsko veštačenje koje su u potpunosti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja, profesionalan radni i arhivski prostor, garažni prostor, sa prilazom zgradi koja je prihvatljiva za sve potrebe građana - navode u Republičkom fondu PIO.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?