Filmska potera na Novom naselju, jurcali 180km/h

10:06:00 17.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Stanovnike Novog naselja noćas oko tri sata posle ponoći probudile su policijske sirene, dok su policija i žandarmerija vijali sivi sedan. Ovaj auto jurio je preko 180 kilometara na sat i vozio ga je mladić sa promilom alkohola u krvi, saznaje 021.rs.

Potera je završena blokadom kod Gerentološkog centra i policija je na licu mesta privela dvojicu momaka.

Filmska potera na Novom naselju, jurcali 180km/h

Jedan od svedoka kaže za 021.rs da su auto kod Gerentološkog centra na uglu Ulice Bate Brkića i Bulevara vojvode Stepe blokirala kola saobraćajne policije, džip interventne i dva džipa Žandarmerije, kao i da je jedan od mladića povišenim tonom upozoravao policajce rečima "znate li vi ko sam ja i koga poznajem", ali se oni nisu puno obazirali na to.

Ubrzo nakon što je policija zaustavila vozilo, pojavio se i vlasnik koji je došao taksijem. On je policajcima ispričao da su kola njegova i da ih je dao mladićima da se malo provozaju. Policija je potom i njega testirala, a izmereno mu je oko 1,9 promila alkohola u krvi.

Uviđaj na Novom naselju potrajao je do pet ujutru, a sivi sedan je i jutros ostao parkiran na taksi stajalištu u Ulici Seljačkih buna.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?