Filmski festival na Novom naselju

20:08:00 22.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Drugi po redu filmski festival na Novom naselju, biće održan predstojećeg vikenda, od 26. do 28. avgusta, na dve lokacije.

Filmski festival na Novom naselju

Prvo će u petak, 26. avgusta, u školi "Milan Petrović" biti održano veče dokumentarnog filma, kada će od 20 sati biti prikazan film "Cinema Komunisto", od 22 sata "Živan pravi pank festival", a od 23.20 "Gangster te voli". Ove filmove je odabrao Vojin Ivkov, dokumentarista i član udruženja Novo kulturno naselje.

Na istoj lokaciji, ali dan kasnije, od 18 sati biće "Filmski front", međunarodni festival kratkog metra, sa ciljem afirmacije mladih filmskih autora i nezavisnih produkcija iz celog sveta. Takođe 27. avgusta, na livadi prekoputa škole "Milan Petrović", od 20 sati biće prikazana drama "Dobra žena", a od 21.45 sati film "Vlažnost".

Nedelju, 28. avgust, na livadi prekoputa škole "Milan Petrović", od 18 sati obeležiće "Uhvati sa mnom ovaj dan / Uhvati film", međunarodni festival filmova koji menjaju perspektivu, i koji samo naizgled imaju za temu invalidnost, a zapravo su filmovi o ljubavi, prijateljstvima, porodici, dilemama...

Komedija "Burek" biće prikazana na istoj lokaciji od 20 sati, a od 21.45 sati crnogorsko-hrvatska drama "Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 995.6 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?