Filmski front poslednjeg vikenda u oktobru, potrebni volonteri

14:10:00 06.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Šesnaesti Međunarodni festival kratkometražnog filma, "Filmski front", održaće se od 25. do 28. oktobra, u Kulturnom centru Novog Sada, pod sloganom "Kratko, ali slatko", a ulaz na sve projekcije je besplatan.

Filmski front poslednjeg vikenda u oktobru, potrebni volonteri

Konkurs za slanje filmova na "Filmski front" raspisuje se tokom juna, a obično traje do septembra meseca. Festival prima igrane, eksperimentalne, dokumentarne i animirane filmove, sa obaveznim uslovom trajanja do 30 minuta, kao i da su rađeni tokom tekuće ili prethodne godine.

Pobednika Srbija/region selekcije bira renomirani tročlani žiri, dok za pobednika Međunarodne selekcije glasa publika.

"Već 16 godina, reč je o besplatnom, autorskom festivalu koji neguje iskrenu ljubav prema autorskom izrazu. Zato nam je potrebna vaša pomoć da autorski izraz traje. Pozivamo sve zaljubljenike u film i dobro druženje da učestvuju u stvaranju i organizaciji 16. Filmskog fronta i prijave se za volontiranje", saopštili su organizatori.

Filmski front poslednjeg vikenda u oktobru, potrebni volonteri

Zainteresovani volonteri treba da imaju 18 ili više godina, da popune prijavu i da je pošalju u pdf formatu na ivana.film.front@gmail.com najkasnije do 18. oktobra. Potrebno je i da imaju obezbeđen smeštaj u Novom Sadu, kao i da za potrebe festivala budu dostupni od 25. do 30. oktobra.

"Nakon razmatranja pristiglih prijava Filmski front će vas obavestiti rezultatim konkursa, a zvanična lista volontera biće objavljena na sajtu www.filmfront.rs do 20. oktobra. Svake godine Front obori svoj mali rekord broja volontera, stoga ni ove godine ne očekujemo ništa manje. Budi i ti deo ekipe, pravi filmove, dočekuj goste, skupljaj glasove publike, budi nam fotograf i reporter i najvažnije zabavi se sa nama na Frontu", kažu organizatori.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
21°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 995.2 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?