Filozofski fakultet dobio televizijski studio

12:12:00 02.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Odsek za medijske studije Filozofskog fakulteta dobio je televizijski studio, koji je svečano otvoren na obeležavanju 63. rođendana tog fakulteta.

Filozofski fakultet dobio televizijski studioIlustracija

Šef Odseka za medijske studije Dejan Pralica posedetio je da je radijski studio studentima novinarstva na raspolaganju od osnivanja odseka, a da se na televizijski studio čekalo skoro 14 godina.

"U studiju su predviđene četiri montažne jedinice, gde će studenti moći da rade vežbe iz predmeta Osnovi audio-vizuelnog montiranja. Studio će pružiti mnoge mogućnosti, koje se tiču tehničkih aspekata", kazao je Pralica.

Dekanica Filozofkog fakulteta Ivana Živančević Sekeruš rekla je da otvaranje studija nije značajno samo za Odsek za medijske studije, nego i za ceo fakultet i Univerzitet u Novom Sadu.

Nabavku opreme za televizijski studio finansirali su Filozofski fakultet i delom Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

Ilustracija: estatesgazette / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 993.4 mb
Vetar: 1 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?