Finale u košarci bez video-bima u centru grada

19:08:00 21.08.2016, Komentara: 1

Novi Sad - U gradu nije organizovano javno praćenje večerašnje finalne olimpijske košarkaške utakmice između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država na nekom zvaničnom video-bimu u centru grada ili na Štrandu.

Finale u košarci bez video-bima u centru grada

Iako su se brojni Novosađani raspitivali da li će negde na javnom mestu biti postavljen video-bim, tu informaciju nisu objavili nadležni iz Gradske kuće ili iz JKP "Gradsko zelenilo".

Ipak, za one koji ne budu želeli da utakmicu gledaju sami kod kuće, brojni ugostiteljski objekti obezbedili su video-bimove ili velike LCD televizore, tako da masovno praćenje finala svakako neće izostati.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

viki.

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Sramota za sve.Novi Sad je uvek organizovo bitne stvari da se oznace u javnosti.Koji bre,kafici,diskoteke.Tu su ceo zivot.Ovo nije svake nedelje,meseca,godine-ovo je za ISTORIJU SPORTA KOJA OSTAJE GENERACIJAMA.-RAZOCARA SAM SAD STVARNO,ZATO STO POZNAJEM NOVI SAD 45GOD.i mnogo znam o gradu.Zivim tu 35 god.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 4 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?