FK Vojvodina se ograđuje od poziva na protest

10:03:00 08.03.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Uprava FK Vojvodina ogradila se od poziva na današnji protest "1 od 5 miliona", koji je u njihovo ime, juče neko poslao sa, kako tvrde, lažnog naloga.

"U petak u 18h idemo na proteste. Svi vi kojima je Voša u srcu, a s mukom gledate upropaštavanje kluba od strane uprave, sačinjene od kadrova Vučevića i Bajatovića, da bi ispao u I ligu, a oni izmestili stadion", navodi se u pozivu na nalogu za koji u upravi tvrde da je lažan.

FK Vojvodina se ograđuje od poziva na protest

Upravni odbor, ipak tvrdi, da preduzimaju niz mera kako bi i sportski rezultati bili u skladu s očekivanjima svih kojima je Vojvodina u srcu.

"U toku je izrada glavnog projekta stadiona „Karađorđe“, koji i definitivno ostaje na mestu gde je i sada, a sve ostalo su zlonamerne insinuacije onih kojima ne odgovara stabilna FK Vojvodina", navodi se u saopštenju.

Ujedno naglašavaju i da su Grad Novi Sad i kompanija „Srbijagas“ snažno stale iza kluba "na putu njegovog ozdravljenja, koji se pre svega ogleda u popravljanju ekonomsko-finansijske situacije".

"Nažalost, sportski rezultati ni izbliza ne prate mere finansijske stabilizacije kluba", navedeno je u saopštenju.

Večerašnji protest počinje u 18 sati ispred Srpskog narodnog pozorišt, a biće posvećen Međunarodnom Danu žena i borbi za prava i ravnopravnost svih žena Srbiji.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?